3D CAD Consultant

Over 3Dcc

3D CAD Consultant is een platform welke zich concentreert op en rondom verschillende Autodesk 3D CAD oplossingen in de vorm van training & advies, consultancy en visualisatie.

logo'sConsultancy
Door jarenlange ervaring met 3D CAD lerveranciers zoals Siemens (Solid Edge / Unigraphics / Teamcenter), Type3 (3Design) en Autodesk (Inventor / Showcase / 3DS MAX) kan 3D CAD Consultant u een goed onderbouwd advies geven over welke oplossing het beste bij uw organisatie past.

3D CAD Consultant biedt haar klanten een uitgebreid en duidelijk beeld van alle mogelijkheden met 3D CAD software waarbij de bussiness van de klant altijd het uitgangspunt is. Tevens wordt er gekeken naar verschillende toekomst perspectieven.

Training
Het op de juiste manier opleiden van uw medewerkers op het gebruik van de 3D CAD software is elementair. Dit maakt of breekt het succes van de implementatie van 3D CAD in uw organisatie. Doordat de trainingen gebasseerd zijn op principes en niet op het volgen van uitgeschreven oefeningen, zal uw medewerker veel beter begrijpen wat de mogelijkheden zijn van de software.

principes
Door jarenlange ervaring in het trainen van mensen op de verschillende 3D CAD platforms is de trainingsvorm “op principes” de meest effectieve vorm. De opdrachten tijdens de training zijn voorzien van uitdagingen die het begrip van de 3D CAD software zullen vergroten. Een training van 3D CAD Consultant is dus geen presentatie met oefeningen die, als men de oefening goed volgt, altijd goed gaan… Daar leert men niet zoveel van.

robot

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s