3D CAD Consultant

Visualisatie

Steeds meer worden producten via internet aangeboden en verkocht. U kunt tegenwoordig niet meer zonder een goede website waar u al uw producten kunt plaatsen. Immers, internet is veelal de start bij de zoektocht naar het beste, goedkoopste of mooiste product.

Dankzij de schitterende visualisatie kan ik mijn producten aanbieden en verkopen. Zelfs nog voor ik deze daadwerkelijk gemaakt heb.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden, maar een product maken en daarna laten fotograferen in een studio omgeving kost enorm veel geld. Het wordt met name kostbaar wanneer u een nieuw product op de markt wil brengen en u er nog geen klanten voor heeft.

Wanneer u een 3D model heeft gemaakt en deze heeft gevalideerd voor productie, kunt u op basis van dit model een fotorealistische afbeelding maken. 3D CAD Consultant kan dit ook voor u doen.

Voorbeelden:

is een semiautomatisch pistool ontworpen door John Browning (1855–1926) en gefabriceerd door het bedrijf Colt's Manufacturing Company. Het wapen werd in vele oorlogen gebruikt waaronder de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog, de Koreaanse Oorlog en de Vietnamoorlog. Hoewel het Amerikaanse leger sinds 1985 de M9 (militaire versie van de Beretta 92) als standaardwapen in gebruik heeft, prefereren sommigen de M1911 vanwege het zwaardere kaliber. engine1
Sierraden Ringen
Colt 1911 Pump1
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s